ESR TL 5: Kuulumisia Sokra Koordinaation alueseminaarista Tampereelta 17.4.2015

Köyhyyden torjunta ja sosiaalinen osallisuus  on viidennen (5) Euroopan sosiaalirahaston toimintalinjan teema. Toimintalinjasta rahoitetaan erityistavoitteen 10.1 mukaisia, työelämän ulkopuolella olevien osallisuutta ja toimintakykyä edistäviä hankkeita. 

Sosiaalisen osallisuuden edistämisen koordinaatio Sokra, tarjoaa TL 5 hakkeille tukea ja edistää hankkeiden välistä yhteistyötä sekä jakaa tietoa toimintalinjan teemoista. 

Sokra koordinatio järjesti yhdessä Lännen Rakennerahaston Elyjen sekä Työterveyslaitoksen Solmu-koordinaation kanssa seminaarin TL5 hankkeiden innovoimiseksi ja jo käynnistyneiden hankkeiden yhteistyön edistämiseksi 17.4.2015 Tampereella. Paikalla oli verkottumassa 75 osallistujaa Lännen Rakennerahaston alueen kunnista, järjestöstä, hankkeista ja oppilaitoksista.

Tässä linkki seminaariohjelmaan ja esityksiin:

http://www.thl.fi/fi/tutkimus-ja-asiantuntijatyo/hankkeet-ja-ohjelm...

Ottakaa meihin Sokralaisiin yhteyttä matalalla kynnyksellä jo hankkeiden innovointivaiheessa, me kerromme lisää koordinaatiosta ja tarjoamastamme tuesta hankkeille ja sidosryhmille!! Myös Työterveyslaitoksen Solmu-koordinaatiosta on hyvä olla tietoinen hankkeita suunniteltaessa.

Yhteistyössä

Sokran Lännen RR-alueen aluekoordinaattorit

Tanja Hirschovits-Gerz, tanja.hirschovits-gerz@thl.fi

Veera Laurila, veera.laurila@thl.fi

Meidät löytää myös täältä lshelmet-sivuilta!

Lisää Sokrasta: www.thl.fi/sokra

Lisäät tietoa Työterveyslaitoksen Solmu-koordinaatiosta ja Kykyviisarista: www.http://www.ttl.fi/fi/tyoura/kykyviisari/sivut/default.aspx

Katselukerrat: 219

Kommentoi

Sinun tulee olla Länsi-Suomen Helmet:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Länsi-Suomen Helmet

© 2020   Luonut:   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot