Pertti Pulli
  • Mies
Jaa
  • Blogikirjoitukset
  • Tapahtumat
 

Jäsenen Pertti Pulli sivu

Profiilitiedot

Organisaatio ja projektin/projektien nimet ja paikkakunta
Elinkeino- ja suunnittelupalvelut/Rauma
PK -teollisuuden uudistaminen ja kilpailukyky -Seutukaupunki
Tehtäväni
Projektipäällikkö
Tarkempi kuvaus tehtävistäni organisaatiossa ja/tai projektissa
Työ- ja elinkeinoministeriö on käynnistänyt neljä pilottia erityisesti seutukaupunkien sekä kasvusopimusmenettelyn ulkopuolisten maakuntakeskusten kilpailukyvyn ja yhteistyön edistämiseksi. Tavoitteena on kannustaa innovatiivisiin avauksiin ja tukea kaupunkien yhteistyötä vahvuuksien ja kasvupotentiaalin hyödyntämisessä sekä edistää kilpailukykyä.


Hallituksen alueiden kehittämistavoitteissa monikeskuksisuus nähdään maan kehittämisessä vahvana kilpailutekijänä. Maakuntakeskukset, teolliset keskukset sekä seutukaupungit ovat keskeisessä roolissa, kun etsitään ratkaisuja elinkeinoelämän uudistumiseen, yhteyksien rakentumiseen sekä peruspalvelujen turvaamiseen erityyppisillä kaupunkiseuduilla. Pilottimenettelyn käynnistäminen perustuu kaupunkipoliittiseen toimenpideohjelmaan.


Pilottien tarkoituksena on luoda kehitettävissä teemoissa kaupunkeja kokoava malli, jossa useita kuntia ja alueita toimii yhdessä. Olennaista piloteissa ovat kokeilevuus, alueiden väliset ja sisäiset kumppanuudet ja linkit yrityksiin.
Organisaation/projektin kotisivun osoitteen
http://rauma.fi

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Länsi-Suomen Helmet:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Länsi-Suomen Helmet

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2020   Luonut:   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot