Yhteisöt ja jäsenet

Yhteisö -valikosta löydät Länsi-Suomen Helmet -portaalin projektisivut, ryhmät, jäsenet ja oman profiilisivusi. Lisäksi linkitys Länsi-Suomen Helmet Facebook- Google+-yhteisöihin.

 

>>Projektisivut

Projektisivuille on päivitetty Keski-Suomen, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen, Keski-Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Satakunnan EU-projektien esittelysivuja. Erityisesti esillä projektien kehittämistyö ja tuotetut hyvät käytännöt suosituksineen. Projektien esittelyissä on yhteystiedot ko. projektiin sekä mahdollisia linkkejä projektien omille sivustoille muualla verkossa.

>>Ryhmäsivut

Jokainen portaalin jäsen voi perustaa omiin tarpeisiinsa sopivan ryhmän, liittyä jo olemassa olevaan ryhmään ja/tai pyytää jäseneksi pääsyä suljettuun ryhmään. Ryhmän perustaja voi määritellä ryhmän näkyvyyden, onko se julkinen (=näkyy kaikille), rajatusti julkinen (="otsikko" näkyy kaikille, mutta muut tiedot vain ryhmän jäsenille) vai suljettu (=näkyy vain ryhmän jäsenille ja sinne lisätyt tiedot esim. keskustelut vain ryhmän jäsenille). Ryhmään liittymällä pääset mukaan keskustelemaan, kommentoimaan ja jalostamaan ryhmällesi ajankohtaisia asioita sekä saat helposti tietoosi juuri sinun ryhmällesi suunnatut asiat.

>>Kaikki projektisivut ja ryhmät

Kaikki ryhmät -sivulla on nähtävilläsi kaikki projektisivut ja ryhmät. Ylimmäiseksi on nostettu esittelyssä olevat projektisivut.

>>Kaikki jäsenet

Jokainen Länsi-Suomen Helmet -portaaliin rekisteröitynyt henkilö profiloituu portaalissa jäseneksi. Kaikki jäsenet -sivulla näet portaaliin rekisteröityneiden jäsenten nimet ja kuvat. Kuvaa/nimeä klikkaamalla pääset ko. jäsenen omalle sivulle tutustumaan lähemmin kyseisen jäsenen profiiliin, jossa on mm. kuvausta henkilön omasta työstä sekä mahdollisesti linkki henkilöön liittyvälle projektisivulle/muille verkkosivuille.

Profiilisivuni:

Tällä sivulla näet oman profiilisivusi. Jokaisella Länsi-Suomen Helmet -portaaliin rekisteröityneellä jäsenellä on portaalissa oma sivu, jossa olevaa profiiliansa voi muokata aina niin halutessaan. Tällä sivulla voit myös valita, mitkä asiat näytetään muille jäsenille ja miten muut jäsenet voivat lähestyä sinua. Huolehdithan profiilisivusi profiilitietojen ajantasaisuudesta. Pääset muuttamaan niitä näytön oikean reunan aika ylhäällä Asetukset-tekstiä klikkaamalla.

 

>>Etusivulle 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla Länsi-Suomen Helmet:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Länsi-Suomen Helmet

© 2022   Luonut:   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot