Tervetuloa

<<Takaisin etusivulle

Länsi-Suomen Helmet-portaali on laajentunut myös EAKR-hankkeiden puolelle. Samalla mukaan on saatu Keski-Pohjanmaan maakunta. Sivuston toimintaa pyritään pitämään yllä koko 2014-2020 ohjelmakauden. 

Maakuntina portaalissa ovat mukana Keski-Suomi, Varsinais-Suomi, Pirkanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Satakunta.

Ohjelmakauden 2014-2020 tuomat haasteet

Koska sivusto oli joustavasti päivitettävissä uuden ohjelmakauden 2014-2020 tarpeisiin, päätettiin sivuston ylläpitoa jatkaa kuluvalle ohjelmakaudelle. Länsi-Suomen Helmet-sivustoa on sittemmin päivitetty niin, että sekä ESR- että EAKR-hankkeet ovat yhteisesti mukana portaalissa. Länsi Suomen Helmet toimii nykytilanteessa seuraavasti: 

  • Portaali on pääasiassa tarkoitettu Länsi-Suomen ESR- ja EAKR-hanketoimijoille
  • Sivusto toimii alueen maakunnan liiton ja ELY-keskusten viestintätoimen tukena
  • Portaalissa on jatkossakin tarkoitus bloggata ajankohtaisista asioista rahoittajien tai muiden jäsenten toimesta
  • Jos on rekisteröitynyt portaalin jäseneksi, on mahdollisuus osallistua keskusteluihin ja kirjoittaa tai kommentoida mm blogeja

Uusi EU-ohjelmakausi 2021-2027

Länsi-Suomen Helmet-sivustoa ei enää päivitetä uuden ohjelmakauden tarpeisiin. Mahdollisuuksien mukaan sivustoa pidetään yllä niin kauan kun se palvelee alueen viestintää. Sivustolla on paljon informaatiota Länsi-Suomen alueella toteutuneista EU-hankkeista otsikon 'Projektit 2007-2020' alla.

Kommentoi

Sinun tulee olla Länsi-Suomen Helmet:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Länsi-Suomen Helmet

© 2022   Luonut:   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot