Infoa

HELMET JA KIVENSIRUT

Länsi-Suomen Helmet-portaali syntyi vuonna 2012 ja alun perin tarkoituksena oli luoda yhteinen kehittämis- ja oppimisympäristö Länsi-Suomen alueen ESR-toimijoille. Tarkoituksena oli myös saattaa toiminta-alueen projekteissa tuotetut hyvät käytännöt ja tulokset yhteen paikkaan helposti kaikkien saataville. Sivusto oli aktiivisessa käytössä mm kun valittiin ja esiteltiin ohjelmakauden 2007- 2013 onnistuneita hankkeita eli hankehelmiä.

Ohjelmakauden 2014-2020 tuomat haasteet

Koska sivusto oli joustavasti päivitettävissä uuden ohjelmakauden 2014-2020 tarpeisiin, päätettiin sivuston ylläpitoa jatkaa kuluvalle ohjelmakaudelle. Länsi-Suomen Helmet-sivustoa on sittemmin päivitetty niin, että sekä ESR- että EAKR-hankkeet ovat yhteisesti mukana portaalissa. Länsi Suomen Helmet toimii nykytilanteessa seuraavasti: 

  • Portaali on pääasiassa tarkoitettu Länsi-Suomen ESR- ja EAKR-hanketoimijoille
  • Sivusto toimii alueen maakunnan liiton ja ELY-keskusten viestintätoimen tukena
  • Portaalissa on jatkossakin tarkoitus bloggata ajankohtaisista asioista rahoittajien tai muiden jäsenten toimesta
  • Jos on rekisteröitynyt portaalin jäseneksi, on mahdollisuus osallistua keskusteluihin ja kirjoittaa tai kommentoida mm blogeja

Uusi EU-ohjelmakausi 2021-2027

Länsi-Suomen Helmet-sivustoa ei enää päivitetä uuden ohjelmakauden tarpeisiin. Mahdollisuuksien mukaan sivustoa pidetään yllä niin kauan kun se palvelee alueen viestintää. Sivustolla on paljon informaatiota Länsi-Suomen alueella toteutuneista EU-hankkeista otsikon 'Projektit 2007-2020' alla.

Länsi-Suomen rakennerahastotiimin viestintäverkosto

Tämä sivusto toimii Länsi-Suomen rakennerahastoviestinnän tukena. Mukana on koordinoivana liittona (EAKR) Pirkanmaan liitto (koollekutsuja) ja Länsi-Suomen EU-toimintaa johtavana ELY-keskuksena Keski-Suomen ELY-keskus. Tärkeimmät viestintäkanavat ovat Länsi-Suomen rakennerahasto-sivut ja Facebook. Länsi-Suomella on myös EU-viestintää hoitava viestintätiimi.

Länsi-Suomen koordinoiva liitto: Pirkanmaan liitto

Keski-Suomen ELY-keskus (KESELY) on Länsi-Suomen EU-toimintaa johtava ELY-keskus.

   
 Yhteistyöterveisin

 Ylläpitäjät

© 2022   Luonut:   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot