Info

Preppaamo

Projekti alkoi 1.7.2015.

Preppaamo-hanke keskittyy pitkäaikaistyöttömien nuorten, syrjäytymisvaarassa olevien nuorten ja maahanmuuttajien aktivoimiseen työelämään ja oman elämänhallinnan parantamiseen. Osallistavien menetelmien avulla hankkeen aikana, kohderyhmä saa laaja-alaiset eväät tapahtuma- ja kulttuurialan tehtäviin ja mahdollisen polun oman ammatillisen suunnan löytämiseen. (Tarkempi kuvaus eri työtehtävistä ja mahdollista projekteista erillisessä liitteessä)

Hankejakson aikana sen asiakkaille tarjotaan mahdollisuus suorittaa järjestyksenvalvontakortti, hygienia- ja anniskelupassi. Lisäksi hankejakson aikana ryhmä toteuttaa oman tuotannon, jonka tavoitteet ja sisällöt määräytyvät ryhmästä itsestään. Lisäksi ryhmää voidaan tapauskohtaisesti käyttää muissa kuin Selmu ry:n järjestämissä tapahtumissa ja tilaisuuksissa osatoteuttajana ja aputyövoimana.

Hankkeen tuloksena sen asiakkaat ovat saaneet laaja-alaiset taidot eri kulttuuri- ja tapahtuma-alan työtehtävistä- He ovat verkostoituneet maakunnassa toimivien tapahtumajärjestäjien ja av-toimijoiden kanssa. Lisäksi useat koko hankejakson läpikäyneistä ovat työllistyneet tai omaavat työllistymiseen vaadittavan osaamisen ja verkostot kulttuuri-, tapahtuma ja palvelualalla.
Hankkeen aikana on sen asiakkaille esittelty yksityistä työnvälitystoimintaa. Ko. yritykset tulevat sparraamaan asiakkaita hankkeen aikana useaan otteeseen. Tavoitteena on saada osa hankkeen asiakkaista työllistymään tätä kautta.

(Asiasanat: Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki, syrjäytyminen, nuoret, kulttuuri)

Yhdistävä tekijä: projekti
Jäsenet: 1
Viimeisimmät tapahtumat: Tammi 18, 2017

Keskustelupalsta

Tässä projektisivulla/ryhmässä ei ole vielä keskusteluita.

Kommenttitaulu

Kommentoi

Sinun tulee olla Preppaamo:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

 

Projektin/ryhmän jäsenet (1)

 
 
 

© 2022   Luonut:   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot