Pito - Pitkäaikaistyöttömän identiteetistä toimivaksi osallistujaksi, projekti

Info

Pito - Pitkäaikaistyöttömän identiteetistä toimivaksi osallistujaksi, projekti

<<Takaisin etusivulle

Hankeaika on 7.11.2011-31.12.2013

Projekti tarjoaa osallistujille kokonaisvaltaista ja yksilöllistä ohjausta, neuvontaa, psykologipalveluja ja tukea arjenhallintaan, kokonaishyvinvointiin (fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen) ja työkuntoisuuden saavuttamiseen. Työpajatoiminta tarjoaa vertaistukea osallistujien erilaisissa elämäntilanteissa. Pitkäaikaistyöttömän identiteetin uudelleen rakentumista toimivaksi osallistujaksi tuetaan työkuntoa edistävillä teema- ja toimintaryhmillä, joissa käsitellään aiheita henkisestä hyvinvoinnista ja vuorovaikutuksesta, luovasta toiminnasta, työkunnosta ja viestinnästä.
Jalkautuva Viranomaisyhteistyömalli (JaVi) tuo projektin yhteistyötahot säännöllisesti työpajalle. Työmallilla helpotetaan osallistujien ja viranomaisten yhteistyön sujuvuutta sekä varmistetaan osallistujille tarvittavien palveluiden saanti ja niihin kiinnittyminen. Moniammatillisella ja monialaisella yhteistyöllä pyritään tavoitteelliseen toimintaan ja realististen työllistymissuunnitelmien rakentamiseen.

Osallistujat
Projekti on tarkoitettu pitkäaikaistyöttömille tai siihen rinnastettavissa oleville työnhakijoille, joilla katsotaan olevan mahdollisuuksia sijoittua tukitoimenpitein avoimille työmarkkinoille. TE-toimisto valitsee projektiin osallistuvat henkilöt.

Tavoitteet
Projektin keskeiset tavoitteet ovat

  1. Matalan kynnyksen työpajatoiminnan sisällöllinen kehittäminen
  2. Jalkautuvan Viranomaisyhteistyömallin (JaVi) luominen osaksi matalan kynnyksen työpajan toimintakulttuuria
  3. Tukea pitkäaikaistyöttömän identiteetin uudelleen rakentumista. Tavoitteena on osallitujien arjenhallinnan kohentuminen ja sen myötä työllistymismahdollisuuksien parantuminen. Keskeisenä tavoitteena on löytää mahdollisimman monelle osallistujalle jatkopolku kohti avoimia työmarkkinoita.

    Toimintaa arvioidaan käyttöön otetulla arviointimenetelmällä.

Sijainti: Kankaanpää

(asiasanat: Välityömarkkinat, Pitkäaikaistyöttömyys, Viranomaisyhteistyö, Palveluohjaus)

Sivusto: http://www.valtti.fi/pito
Yhdistävä tekijä: projekti
Jäsenet: 1
Viimeisimmät tapahtumat: Loka 18, 2013

Keskustelupalsta

Tässä projektisivulla/ryhmässä ei ole vielä keskusteluita.

Kommenttitaulu

Kommentoi

Sinun tulee olla Pito - Pitkäaikaistyöttömän identiteetistä toimivaksi osallistujaksi, projekti:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

 

Projektin/ryhmän jäsenet (1)

Projektin/ryhmän alasivut (1)

 
 
 

© 2020   Luonut:   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot